Gosesport Catalunya te la sort de no estar sol en les seves aventures. Està rodejat d’amistats i bones persones que sempre estan disposades a donar un cop de mà al club. N’hi ha que ja formen part d’ell com a socis i n’hi ha que encara que no siguin socis ja son de la família.

 

És el cas de la Carme de LA MASCOTERIALH.

LA MASCOTERIALH està situat a l’Avinguda Álvarez de Castro, 51. A l’Hospitalet de Llobregat, on abans hi havia el Terranova 111 de l’Hospitalet.

La Carme és la nostra col.laboradora estrella, gràcies a ella els gossos guanyadors de les curses que organitzem se’n porten cap a casa un bon sac de pinso.

A part, LA MASCOTERIALH ens ajuda a omplir la bossa corredor perquè cada corredor marxi a casa ben carregadet de coses pel seu company/a

 

L’Oriol i l’Atzara, socis de Gosesport ja fa anys que ajuden i col·laboren amb el club amb DOGATHLON fent uns descomptes molt importants en tots els seus productes. Estan especialitzats en tema esportiu però podeu trobar qualsevol producte dins del seu estoc ja sigui per abrigar, perruqueria o fins i tot joguines. A les curses sempre donen per sortejar una panera amb un munt de productes pels nostres companys . També ofereixen descomptes a tots els competidors i descomptes especials en els sortejos.

 

BAGES  SPORTS RÍOS RUNNING també fa mols anys que col.labora amb Gosesport. Empresa familiar on mare i filla, la Paquita i la Walia, son sòcies del club des de fa molt temps.

Estan situats a Manresa i hi pots trobar tot el material que necessitis per practicar esport, running, trail, trekking, padel, etc.

Ofereixen descomptes a tots els socis i molts regals per sortejar a les curses que organitza el club.

 

 

MEDITERRANEAN DOGS de la mà del Sergi i l’Anna  ofereixen una varietat de productes super divertits i xulos pels nostres companys i per nosaltres mateixos. Des de mascartetes a arnesos, collars, xapes, etc.

 

Ja hem presentat als col·laboradors de Gosesport que formen part de la família com a socis. Ara us presentem els col·laboradors que fan créixer Gosesport i l’ajuden des de les seves empreses

SNAILCAMPER, situat al polígon industrial de Can Verdalet, Carrer B, Nave 3 a Tordera, Barcelona.

D’ Snailcamper rebem tota l’atenció que necessitem i tot el assessorament per part del Francisco i l’Olga. Fa molts any que es dediquen a fer complir somnis i tenen molta experiència amb tot tipus de camperitzacions i adaptacions per als nostres animals.

CENTRE VETERINARI EL MASNOU. Amb en Jaime de punta de llança, com diu ell, és el nostre veterinari a les curses que organitzem. En Jaime porta tota la vida en contacte amb gossos de competició.

Va ser el veterinari de Pirena i és el veterinari de moltes curses importantíssimes de nivell internacional.

SPORT HG és una gran marca de roba esportiva, còmoda, adaptable, compressiva. Tens roba per poder practicar qualsevol modalitat. És roba tècnica que es conserva seca i no olora.

FIRVET FISIOTERÀPA I REHABILITACIÓ VETERINÀRIA està situat al Camí de la Serra s/n a Polinyà.

A FIRVET treballen i curen processos inflamatoris, operacions, lesions o qualsevol tipus de patologia que necessiti de la mà d’un fisioterapeuta caní. Entre els seus pacients tenen gossos d’esport que competeixen en  internacionals. Son experts i grans uns professionals. Tenim molta sort de que siguin col·laboradors de Gosesport Catalunya.

HERBALIFE NUTRITION també col·labora amb Gosesport Catalunya. Alimentació i suplementació per a la pràctica esportiva, per perdre pes o per l’objectiu que et vulguis proposar.

 

L’AJUNTAMENT D’HOSTALRIC sempre ens ajuda, en la mesura que pot, unes vegades més i altres menys però des de fa molts anys que sempre està al costat de Gosesport per ajudar-lo i facilitar-li poder organitzar cursa a la Vila d’Hostalric. Al llarg dels anys n’hem viscut de molts colors però tant l’Ajuntament, com la Policia Local, com ADF i Protecció Civil han ajudat al Club en totes i cada una de les edicions que ha organitzat a Hostalric.. i ja anem per la novena!