Desde GOSesport donem per finalitzat Campionat de Catalunya de Mushing Terra en Hostalric. Un Campionat ple de grans resultats, pero sobre tot de grans emocions.

Desde GOSesport volem transmetre que sense l’ajuda de tantissimes persones que han posat el seu granet de sorra, aquest projecte no hages sortit endevant.

El nostre mes profund agraïment a  Gos Àrtic, per a la seva infinita voluntat de col·laboració i per deixar-nos el material necessari per a marcar el circuit en les millors garanties. Fitdogs pels seus consells, el suport i també el material desat.

Al Club Canicross Les Franqueses, pel vostre suport i pel vostre mes sincer oferiment a ajudar en el que fos de menester. Tot un exemple a seguir per tots! Es un petit pas pero a l’ho molt gran. Els clubs treballant colze amb colze aconseguirem fer aquest esport gran. Moltes gracies!

A tots els voluntaris, que a pesar de la pluja i el temporal van aguantar estoicament i han treballats fins al final. Sense volsaltres aixo no hages estat possible!

Als fotògrafs. Una imatge val més que mil paraules.

Als companys d’equip i en especial a tots aquells que la nit de dissabte a diumenge, sense dubtar ni un sol segon, us vau posar a preparar el circuit alternatiu per a poder correr al dia següent. Que grans que sou!!! Moltes vegades el sacrifici d’uns pocs passa desapercebut, però nosaltres no tenim prou paraules d’agraïment!

A tots els participants, gossos i humans. Correr en aquestes condicions meteorològiques o es fàcil i tots us mereixeu un gran reconeixement. Als tirs llargs, que sabent el treball que habiem fet, tot i que la temperatura no fos la més adequada, vau sortir a rodar.

I, per suposat, a David i a Natalia. Pasió i amor cap a un esport transformat en un circuit inoblidable.

A tots, MIL MILONS DE GRACIES!!!

Especial agraïment als patrocinadors i colaboradors: Gosnet Sport HostalricAjuntament d’HostalricFCEH – Federació Catalana d’Esports d’Hivern y Arion; a la Policia Local, hostalric i al grup de ADF Hostalric; a FITDOGS, Susana Veterinaria, Centre Veterinari El MasnouLive BikesWindog Mushing, Anima Strath, HurttaStangest, d.punt, FarmaSana, Ferreteria FLC i Supermercats Bonpreu i Esclat.

 

I ara si, les classificacions.

I la nota de premsa de la FCEH (recordem que ha estat record de participació!)


0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: